PROJECTES

 

PROJECTES HOME

Aquí trobarà alguns dels projectes de llar realitzats pel nostre equip d’arquitectes i interioristes.

PROJECTES CONTRACT

Trobi aquí alguns dels nostres projectes realitzats per al sector hoteler.

CARRÉ és una firma de referència en la fabricació d’equipaments en fusta per a la llar, que ofereix a tots els professionals i tècnics de la construcció i la decoració una extensísima gamma de solucions globals (portes, armaris, i mobiliari) per a llars, complexes residencials i urbanístics. Compta amb un equip de disseny propi, capaç de crear els seus propis projectes o de recolzar al màxim aquells d’altres interioristes i arquitectes.

Per a CARRÉ, el contract és la part més important de la seva activitat: més de mig segle de trajectòria amb grans projectes realitzats arreu del món en els sectors de l’interiorisme, l’arquitectura i la construcció, que avalen una alta qualitat de producte i una contrastada fiabilitat del servei.

La cura pel detall i l’esperit artesanal, units a una gran capacitat industrial i logísitca, són els trets diferencials que fan de CARRÉ un eficaç aliat en tots els projectes que requereixin qualitat i capacitat a parts iguals. El procés de fabricació de CARRÉ abarca totes les fases, des de la selecció de la fusta fins a l’expedició del producte. Les fustes utilitzades per CARRÉ són tractades amb cura en processos industrials amb una alta exigència en la uniformitat i qualitat dels acabats. El respecte pel mediambient és una preocupació constant de CARRÉ, que es manifesta en tots els àmbits industrials i socials.

Sense renunciar a la seva personalitat pròpia i creativa, forma part del grup industrial més gran d’Europa, el grup Hüls, al costat de marques tan prestigioses com Hülsta, Rolf Benz, Ruf, Parador, Arte-m, Loddenkemper o Femira. Pertànyer a un grup tan fort possibilita a la marca l’accés inmediat a les tecnologies de producció i organitzatives, de manera que es garanteix la puntualitat del servei.

Contacti’ns

Deixi el seu nom i correu electrònic a continuació juntament amb l’informació que sol·licita.
O bé pot trucar-nos al:
+34 93 590 88 88